Therapeutische bh's

Een borstprothese en een prothese BH is verkrijgbaar in vele maten, modellen en merken. De keuze voor een geschikte prothese en BH is afhankelijk van de lichaamsbouw van de patiënt, de wijze waarop de operatie is uitgevoerd en de wensen van de patiënt. Het gewicht van de uiteindelijk gekozen borstprothese komt altijd overeen met het gewicht van de eigen borst.

Een borstprothese is gemaakt van siliconen, een veelzijdig, milieuvriendelijk materiaal dat het menselijk borstweefsel zo natuurlijk mogelijk nabootst. De borstprothese neemt de warmte van het lichaam over waardoor deze zacht aanvoelt. Een borstprothese is bestand tegen chloor en zeewater.

Voor het aanmeten van borstprotheses verwijzen we graag naar bedrijven waar we vertrouwen in hebben en aangesloten zijn bij het instituut SEMH. Dit is een garantie dat er de goede borstprothese aangemeten wordt.

Voor het aanmeten van een Thorax bandage bent u op het juiste adres.

In ons bedrijf is een Thoraxbandage ontwikkeld, de Deona Chiara, deze zachte Thoraxbandage is voor nagenoeg iedereen draagbaar en in confectiematen te verkrijgen. Voor informatie: www.skin-didact.nl.

Vergoedingen 2023

Ook in 2023 vergoeden de zorgverzekeraars veel behandelingen. Acnetherapie, camouflagetherapie en laserontharing/elektrische epilatie worden (grotendeels) vergoed door de zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. Lees ons overzicht van de vergoedingen en laat u goed informeren.

Naar vergoedingen

Goedendag,

Wilt u de onderstaande vragen en maatregelen voor uw en onze veiligheid aandachtig doorlezen?

Stel de onderstaande vragen aan u zelf. Wanneer u op één van onderstaande vragen “ja” beantwoord, dient u de afspraak bij ons uit te stellen tot u alle vragen met “nee” kan beantwoorden.
Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidklachten?
Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kunt u alle vragen met nee beantwoorden, kan uw afspraak doorgaan en vragen wij u om de volgende maatregelen in acht te nemen:
Kom op de afgesproken tijd naar uw afspraak en niet te vroeg. Mocht u veel te vroeg zijn, wacht dan wanneer dit mogelijk is buiten.
Kom indien mogelijk alleen naar uw afspraak of laat eventueel meekomend gezelschap buiten wachten.
Desinfecteer bij binnenkomst uw handen met de aanwezige alcoholdispenser.
Raak zo min mogelijk dingen in de praktijk aan.
Maak wanneer dit niet hoog nodig is geen gebruik van het toilet.
Neem een grote handdoek mee waar u op kunt liggen tijdens de behandeling.
Houd uw jas bij u en kleed u zich in de behandelkamer om
Blijf in het gehele pand minimaal 1,5 meter uit elkaar en geef elkaar de ruimte.

Dank u wel voor de tijd nemen om bovenstaande door te nemen en tot ziens in de praktijk!