Permanente make-up

Bij permanente make-up brengt de huidtherapeut met speciale apparatuur pigmentstoffen in de huid.

De gekozen pigmentstof die in de huid wordt gebracht benadert de natuurlijke kleur van de huid of haar zo goed mogelijk. Een groot verschil tussen een echte tatoeage en medische tatoeage is dat een echte tatoeage permanent blijft zitten. Bij medische tatoeage vervaagt het pigment geleidelijk. Dit betekent dat medische tatoeage na verloop van een aantal jaren moet worden herhaald.

Bij permanente make-up wordt op een cosmetische manier gewerkt met de pigmenten. Het aanbrengen van een wenkbrauwen behoort tot de mogelijkheden. De wenkbrauwen kunnen worden aangezet om deze voller te laten lijken of als de wenkbrauwen geheel weg zijn, bijvoorbeeld na een ongeluk of chemotherapie, kan er een geheel nieuwe wenkbrauw worden gecreëerd. De technieken verbeteren hierin constant en tegenwoordig is het resultaat een tatoeage welke het uiterlijk van echte haren nabootst. Dit geeft het meest natuurlijke effect en de resultaten zijn verbluffend. Ook littekens in het gelaat kunnen op deze wijze ingekleurd worden zodat ze minder zichtbaar zijn.

Huidtherapie vergoeding 2020

Ook in 2020 vergoeden de zorgverzekeraars veel behandelingen. Acnetherapie, camouflagetherapie en laserontharing/elektrische epilatie worden (grotendeels) vergoed door de zorgverzekeraars bij een aanvullende verzekering, zonder dat dit ten koste gaat van het eigen risico. Lees ons overzicht van de vergoedingen en laat u goed informeren.

Naar vergoedingen 2020

Goedendag,

Wilt u de onderstaande vragen en maatregelen voor uw en onze veiligheid aandachtig doorlezen?

Stel de onderstaande vragen aan u zelf. Wanneer u op één van onderstaande vragen “ja” beantwoord, dient u de afspraak bij ons uit te stellen tot u alle vragen met “nee” kan beantwoorden.
Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidklachten?
Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kunt u alle vragen met nee beantwoorden, kan uw afspraak doorgaan en vragen wij u om de volgende maatregelen in acht te nemen:
Kom op de afgesproken tijd naar uw afspraak en niet te vroeg. Mocht u veel te vroeg zijn, wacht dan wanneer dit mogelijk is buiten.
Kom indien mogelijk alleen naar uw afspraak of laat eventueel meekomend gezelschap buiten wachten.
Desinfecteer bij binnenkomst uw handen met de aanwezige alcoholdispenser.
Raak zo min mogelijk dingen in de praktijk aan.
Maak wanneer dit niet hoog nodig is geen gebruik van het toilet.
Neem een grote handdoek mee waar u op kunt liggen tijdens de behandeling.
Houd uw jas bij u en kleed u zich in de behandelkamer om
Blijf in het gehele pand minimaal 1,5 meter uit elkaar en geef elkaar de ruimte.

Dank u wel voor de tijd nemen om bovenstaande door te nemen en tot ziens in de praktijk!